vrijdag 25 november 2011

Super mooie candy bij Diny !!!

Hallo iedereen,


Zeker eens gaan kijken op de blog van Diny. Ze geeft een fantastische candy weg. Ik waag alvast mijn kans.


http://creadin.blogspot.com/2011/11/candy-1250-volgers-en-winnaars.html


Veel groetjes,


Els

zondag 13 november 2011

Kempencrop I - 12 november 2011

Gisteren was het eindelijk zover. Onze eerste Kempencrop. Het was geweldig om mensen van toch ver weg van de Kempen te mogen ontvangen. We hebben er zeker van genoten. Ik had dit samen met mijn BFF op poten gezet, en gelukkig heeft zij een groot huis dat we konden gebruiken. Want scrappers hebben nu eenmaal plaats nodig! We hebben leuke reactie's gekregen, dus we gaan ervan uit dat iedereen er van genoten heeft en niet wij alleen. Er komt zeker in het voorjaar van 2012 een Kempencrop II. Het vraagt wel wat voorbereiding, maar dat hebben we er graag voor over. Ondertussen is het laatste vandaag opgeruimd, en kunnen we nu na genieten van een leuke dag.


Bedankt aan iedereen die erbij was.


Groetjes,

Bekijk dit even, zeker de moeite !!

http://elizabethkartchner.blogspot.com/2011/11/december-daily-sc-kit-giveaway.html?spref=fb


Groetjes,

donderdag 10 november 2011

Kaartje

Hey iedereen,


Vandaag heb ik in opdracht van mijn dochter een kaartje gemaakt voor een vriendin van haar die jarig is. De opdracht was een "fleurig" kaartje. Ik hoop dat ze straks tevreden is met mijn creatie als ze van school thuis komt. Ik wil jullie allemaal nog een leuk verlengd weekend wensen. Hier gaat het alvast druk zijn want morgen ga ik de 1ste kempencrop voorbereiden die zaterdag plaats heeft.


zaterdag 5 november 2011

Eerste keer

Hallo allemaal,
Hierbij een foto van mijn eerst plaatjes ingekleurd met mijn (beperkt aantal) copic’s. Ik ben er alvast heel tevreden over aangezien het de eerste keer is. Nog veel oefenen maar we komen er wel. Laat me maar weten wat jullie ervan vinden, ik hoor graag jullie mening of tips.


CIMG3692


Prettig weekend !!!

woensdag 2 november 2011

Gewonnen !!!




Hallo allemaal,


Ben heel blij om jullie te kunnen vertellen dat ik bovenstaande tekststempels gewonnen heb bij de Creanijn shop !!! Ik kan al niet wachten om ze in mijn handen te hebben en ermee aan de slag te gaan. Bedankt Vicky!

Groetjes,


Els