vrijdag 20 juli 2012

Mini voor Kiana

Welkom weer allemaal,

de voorbije dagen heb ik gewerkt aan een mini speciaal voor mijn jongste dochter die 10 is geworden. Ik heb gewerkt met het papier van Simple Stories, Fabulous. Geweldig papier, gemaakt voor dit project. Ik heb er met heel veel plezier aan gewerkt. Het is de bedoeling dat Kiana zelf haar album verder aanvult met haar eigen teksten, favoriete foto's en haar eigen ideeën en gedachten. Haar reactie was heel positief en ze is heel blij met haar boekje. Ik hoop dat ze er later als ze ouder is nog veel plezier aan zal beleven.
















Het idee voor deze mini komt van het blog van cart'n scrap art.
Bedankt voor jullie bezoek en ik vind het leuk als je een berichtje laat met je mening of tips.

zaterdag 14 juli 2012

Zomercrop!

Gisteren heb ik kunnen genieten van de "zomercrop" bij een scrapmaatje van mij Stephanie in Poperingen.  Voor ons was het ver rijden, maar ik heb het geluk dat ik kan meerijden met Marijke, ook een van mijn scrapmaatjes die iets dichterbij woont. Neem trouwens ook een keer een kijkje op hun blog, kan je ook hun mooie werk bewonderen.

http://marijkescreatievehoekje.blogspot.be
http://hekate83.blogspot.be

Hoewel de zomer gisteren een beetje zoek was hebben we toch heel erg genoten om allemaal samen te scrappen. De meeste hebben lay out's gemaakt, maar ik heb het bij een kaart gehouden. Zoals steeds weer veel te veel materiaal meegenomen, maar mijn mede scrappers hebben toch genoten van mijn materialen en er zijn veel figuurtjes uitgestanst en stempels afgedrukt.

Ik heb mijn kaart gemaakt met het Vintage Summer papier van Maja en mijn afdrukje is gekleurd met mijn copic's. Ik doe er nog erg lang over om een afdrukje in te kleuren, maar ben wel heel blij met het resultaat. De foto's zijn niet zo geweldig, maar dat is de schuld van de regenwolken :-)


zaterdag 7 juli 2012

Nog eentje met de pan pastels

Dag lieve volgers allemaal,

Ondertussen heb ik nog een tweede kaart gemaakt met de pan pastels. Bij het stempelset dat ik gebruikt heb van papermania zat een leuk stempeltje van een pagina van een boek. Ik vond het een leuk idee om hiervan een echt mini boekje te maken als blikvanger op mijn kaart.



Nog een fijn weekend voor jullie allemaal!

vrijdag 6 juli 2012

Pan Pastels

Goede morgen allemaal,
Ik kreeg van Hilde (Cart'n scrap art) 2 dozen pan pastels mee om een keer mee te "spelen". In het begin was het zo een beetje zoeken, en had ik niet direct een idee wat ermee aan te vangen. Na enig zoekwerk naar informatie op internet, had ik dankzij Lydia Boode een idee in mijn hoofd. Ik ben dan maar aan de slag gegaan met mijn DT-pakket en na enige tijd kwam er toch iets te voorschijn waar ik zelf heel tevreden over ben. Ik ga er zo dadelijk terug mee aan de slag maar eerst de broodnodige huishoudelijke taken. Laten jullie even weten wat jullie ervan vinden?


Veel groetjes!

dinsdag 3 juli 2012

Prima - Song bird - harmonica kaart

Deze was leuk om te maken, het papier is de Songbird lijn van Prima marketing.




Ik heb ook nog enkele afdrukjes ingekleurd, de kaarten moeten nog gemaakt worden.



Wat vinden jullie ervan?