zondag 28 oktober 2012

Mini workshop op vrijdag 9 november '12.

(Dit bericht is een kopie van het bericht op het blog van Cart'n scrap art.)


Welkom weer iedereen,

Ik laat jullie graag de kaart zien voor de mini workshop van vrijdag 9 november. Het zal en kerstkaart worden met veel ditjes & datjes voor de liefhebbers.




De prijs voor de worshop is €10,00. U brengt zelf mee: basismateriaal en uw materiaal om de stempel in te kleuren. Inschrijven via mail: cartnscrapart@hotmail.com ten laatste op maandag 5 november.

Geniet nog van jullie zondag en hopelijk zien we elkaar op 9 november.

zaterdag 27 oktober 2012

Sneak peak van een volgende workshop.

(Dit is een copie van mijn bericht op het blog van cart'n scrap art)


Wat een prachtige herfstdag is het weer hier in de Kempen! Zo genieten in mijn veranda van die toch nog wel heel aangenaam warme zon. Met al mijn knutselspullen bij de hand en een tas thee of koffie (of cola light). Meer heb ik niet nodig.

Ik toon jullie alvast een sneak peak van een komende dag-workshop. Er is nog geen datum gepland, want we moeten eerst is kijken wat er nog vrij is in onze toch wel drukke agenda. Laat maar even weten wat jullie fijn vinden een zaterdag of zondag...


Klik op de foto om te vergroten

Veel groetjes en geniet nog van deze mooie dag! Ik ga nog een beetje verder aan het werk, want Do heeft ons DT-Team een flinke opdracht gegeven voor de maand december...

Els

vrijdag 26 oktober 2012

Super Candy!!!

http://panpastelbnl.blogspot.be/2012/10/time-for-another-candy.html

Klik even op bovenstaande link, dan kom je op de meest gave candy ooit terecht.

Kijk vlug op het pan pastel blog...

donderdag 18 oktober 2012

Nog een kerstkaartje.

Eindelijk nog eens een kaartje van mij op mijn blog. Ik heb nog maar een kerskaartje gemaakt met het Maja Vintage winter papier. Ik ben hier helemaal weg van. Ik heb ook verschillende doohickeys gebruikt van magnolia en een afdrukje. De kaart is ook bewerkt met witte acrylverf. Het is de eerste keer dat ik verf heb gebruikt op een kaart, en ben zeer tevreden over het resultaat.
 Er zit ook nog een Wild Orchid Crafts brad op en een kleefparel van Joy!. Oh ja, het afdrukje is ingekleurd met copic's. Ik denk dat ik nu alles verteld heb...



Alvast een fijn weekend iedereen!

woensdag 3 oktober 2012

Eerste kerstkaarten;

Voilà, ook mijn eerste kerstkaarten zijn een feit. Ik ben helemaal zot van dit Maya papier. De volgende keer dat ik in de winkel kom breng ik zeker heel de reeks mee. De memorybox mallen zijn ook helemaal mijn ding, ik weet niet welke eerst te kiezen.


 
Bedankt weer voor jullie bezoek!