zaterdag 14 juli 2012

Zomercrop!

Gisteren heb ik kunnen genieten van de "zomercrop" bij een scrapmaatje van mij Stephanie in Poperingen.  Voor ons was het ver rijden, maar ik heb het geluk dat ik kan meerijden met Marijke, ook een van mijn scrapmaatjes die iets dichterbij woont. Neem trouwens ook een keer een kijkje op hun blog, kan je ook hun mooie werk bewonderen.

http://marijkescreatievehoekje.blogspot.be
http://hekate83.blogspot.be

Hoewel de zomer gisteren een beetje zoek was hebben we toch heel erg genoten om allemaal samen te scrappen. De meeste hebben lay out's gemaakt, maar ik heb het bij een kaart gehouden. Zoals steeds weer veel te veel materiaal meegenomen, maar mijn mede scrappers hebben toch genoten van mijn materialen en er zijn veel figuurtjes uitgestanst en stempels afgedrukt.

Ik heb mijn kaart gemaakt met het Vintage Summer papier van Maja en mijn afdrukje is gekleurd met mijn copic's. Ik doe er nog erg lang over om een afdrukje in te kleuren, maar ben wel heel blij met het resultaat. De foto's zijn niet zo geweldig, maar dat is de schuld van de regenwolken :-)


4 opmerkingen:

 1. super mooie kaart

  groetjes Valerie
  www.creadiva.be

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je was zeker welgekomen en voor herhaling vatbaar!
  Super kaartje heb je gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. in het echt ziet het er inderdaad veel beter uit. Het haar van het afdrukje vind ik echt prachtig ingekleurd! En ook het papier is erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een schattig kaartje ! Het lieve afdrukje heb je mooi ingekleurd ; vooral de haren zien er top uit !! Liefs , Christa.

  BeantwoordenVerwijderen