zondag 3 maart 2013

Album

Weer veel te lang geleden dat ik nog eens wat werk getoond heb aan jullie. Momenteel ben ik bezig met een groot album. Ik heb ondertussen de basis klaar en ben er helemaal blij mee. Ik heb dit boek gevonden op het internet en toen ik het zag wou ik het absoluut direct maken. Nu is het nog even wachten op mijn design papier van Prima en dan kan het bekleden van het album beginnen.  Al even enkele foto's van de basis van het album.Nu is er nog niet zoveel aan te zien natuurlijk, maar er zijn in elke geval veel vakjes en zakjes. Ik kan er zelfs lay out's in maken in mijn album, want hij is groot genoeg. Ik weet nu al dat ik hieraan veel plezier ga beleven met de afwerking en ik vrees dat ik er nog meerdere zal maken. Nadeel: er zit heel veel papier in, maar ja het is dan ook een groot album hé.

Fijne zondag allemaal, ik ga lekker aan de freubel en morgen verwacht ik mijn DT-maatjes voor een DT-dagje.


6 opmerkingen:

 1. Echt mooi, al die vakjes! Waar vind je toch steeds zo'n mooie boekjes en zo! Ik ben alvast benieuwd naar het resultaat!
  Groetjes
  Natalie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow ziet er mooi uit....
  wat een werk...

  Thea

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Schitterend!!!! Ook ik haal veel plezier uit albums maken! Geniet van je DT-dag.
  Liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik vind hem zo mooi heb het patroon ook maar besteld , heb jij die enveloppen zelf gemaakt van kraft papier??, ik ga je eens volgen meid ziet er leuk uit hier

  BeantwoordenVerwijderen
 5. whow wat een werk zeg!!! Succes met het afmaken. Ben benieuwd hoe het gaat worden. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ook deze heb ik gisteren gezien en ik viel bijna van mijn stoel toen je vertelde dat je die helemaal zelf in elkaar gestoken had! hahaha... ontzettend prachtig, en je weet.. komt er ooit een workshop van.... je hebt je eerste klantje om hem te volgen he!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen