zaterdag 22 juni 2013

Spiegeltje opdracht voor Cart'n scrap art.

Eindelijk weer een berichtje van mij.

Ik mocht weer eens aan de slag met een pakketje papier en wat bloemetjes, lintjes, ... voor Cart'n scrap art. Wat was dit een moeilijke opdracht, het papier was totaal niet mijn smaak of keuze, maar dat is nu eenmaal het lot van een DT-lid. En om eerlijk te zijn maakt dat het ook wel net leuk. Het doosje is gemaakt met een mal 'gift ensemble die' uit de Heartfelt creations reeks 'Sun kissed fleur'. Deze is te koop of te bestellen in de winkel. Een prachtige mal, waar je alle kanten mee uit kan. De bloem bovenop het doosjes is ook gemaakt met Heartfelt creations stempels samen met de bijhorende mal, de 'vintage floret' eveneens te koop of te bestellen in de winkel. Met de restjes papier heb ik nog enkele kleine tag's gemaakt die netjes in het doosje passen en waar je een kleine persoonlijke boodschap op kan noteren. En er is nog plaats voor een klein geschenkje, een snoepje, of een centje.
Mijn DT-maatje Veerle maakte met identiek hetzelfde materiaal pakket ook een prachtige lay out. U kan meer lezen op http://cartnscrapart.blogspot.be/.

Fijn weekend iedereen!


1 opmerking:

  1. Al was het niet volledig u smaak je hebt er toch iets heel mooi mee gemaakt, en dat is vaak toch ook het voordeel,eens met materialen en of kleuren werken die je zelf niet zou kopen. Want zo ontdek je soms dat het meer je ding is dan je verwacht.

    Fijn weekend,
    Peggy

    BeantwoordenVerwijderen